國際婦女節. International Women’s Day.

今天是國際婦女節。今年台灣選出了歷史上第一位女總統,期望憲法中的性別平等、兩性平權的精神,真正落實在人民的生活中,成為世界典範,讓這次的政權輪替,増添非凡的歷史意義。

Today’s International Women’s Day. Taiwan elected the first female president in its history. I hope that the spirit of gender equality is embedded in people’s lives and becomes an example for the world, marking the unique historical significance in this change of government.

廣告

About Frank Hsieh

Former Premier, Former Kaohsiung Mayor 前行政院長、前高雄市長
本篇發表於 Culture & history 文史, Facebook文章(中文)。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s