台灣在釣魚台、南海的立場,發言應該一貫

如果「維持現狀」符合台灣的戰略利益,那麼在釣魚台、南海等敏感問題的立場,發言也應該一貫,避免互相矛盾,較為有利!

If ‘maintaining the status quo’ fits in with Taiwan’s strategic interest, then it is better that the same applies to sensitive issues the Senkaku Island and the South China sea. It is also better if public statements are consistent rather than contradict one another.

廣告

About Frank Hsieh

Former Premier, Former Kaohsiung Mayor 前行政院長、前高雄市長
本篇發表於 Facebook文章(中文), Politics - international 國際政治。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s